dijous, 27 de juliol del 2017

Sortida al Castell, Nit al Casal i Dijous 27

BON DIA FAMILIA!!!!!!

Avui és un gran dia per tots nosaltres... hem de superar l'encanteri que està amenaçant ARIOLIS ALIQUID!

Al matí el Mag Scietimini ens ha enviat al Castell de la ciutat... allí ens contarien la història dels primers mags de la ciutat i hauriem de superar unes proves per acreditar la nostra sabiduria i coneixement de la màgia!!!!


La veritat és que no ens ha deixat indiferent res de tot això...
Ha estat un goig conèixer la història dels avantpassats de la nostra escola de màgia i poder realitzar proves com ella ja realitzaven en el seu temps!


Els més petits em tornat cap a l'escola i ens han vingut a recollir els pares.La resta hem anat a dinar als Camps Elisis i cap a l'escola una altra vegada.Em estat a la piscina refrescant-nos una bona estona.. fins que ha sigut l'hora de crear els grups i anar pel barri buscant pistes que ens ajudaran a conèixer alguns encanteris per trencar amb la maledicció d'en Mag Malum!


Després ens hem preparat per sopar amb l'uniforme de l'escola i apa...tots a menjar!!!!!!

Ara ja només quedaria una de les últimes i més importants de les proves... La societat de mags està sota un encanteri maligne i nosaltres tenim la solució, acabar amb la por que aquesta mags encantats ens volen fer i així trencar la maledicció.
I com no podia ser d'altra manera, ho HEM ACONSEGUIT!!!!! Al finalitzar els diferents passatges aquests mags han vingut a l'escola a donar-nos les gràcies per haber superat l'entrebanc més dificli així acabar amb aquest encanteri que no els deixaba veure més enllà!!!

Ara ja si que hem recuperat una de les dues coses més importants de l'escola.. el nostres BARRET!!!!! només ens faltarà el llibre d'encanteris...

Hem aconseguit superar el dia d'avui SÚPER BÉ!!!! i hem de dir que la nit també ha estat un èxit... es nota que el dia d'avui ha estat llarg i estem tots molt cansats.

Només aixecar-nos hem esmorçat i hem començat a recollir totes les nostres coses... 
Estem molt cansats!!!!!!!

Durant l'hora del pati els petits han trobat un seguit de pistes que han fet aparèixer en Mag Scietimini amb el seu LLIBRE D'ENCANTERIS!!!!! 
Hem acabat amb la maledicció d'en Malum... el cole esta alliberat dels encanteris d'aquest maligne mag.

Hem aconseguit superar el repte... molts dels grups han anat a la piscina i la resta s'han quedat a l'escola preparant l'espectacle de demà!!

Ara si families, descanseu força que ens espera un gran dia!!!!!!


Si voleu veure més fotografies les trobareu a la següent imatges:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada